Нудиме сервисни услуги за сите модели на апарати за домашна употреба:
клима уреди, бела техника и аудио-видео опрема
_______________________________________________________________________________________

Давање стручни совети при набавка на вашите нови апарати и вршиме нивна монтажа
_______________________________________________________________________________________

Со нашиот тим од стручни лица добивате пријателски прием, професионална услуга и ефикасно решавање на сите технички проблеми
_______________________________________________________________________________________